Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Oliva promociona la seua cuina tradicional amb la «Setmana de la cullera»

La iniciativa implica a 10 establiments hostelers que oferiran menús a 18 euros els ultimos 7 dies d’octubre

El departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat la primera edició de la «Setmana de la cullera» amb l’objectiu d’homenatjar aqueixos plats de cullera tan típics de la tardor i que segueixen la cuina tradicional d’Oliva, heretada dels majors. Es celebra del 26 d’octubre a l’1 de novembre i participen 10 establiments que ofereixen un menú degustació per 18 euros.

Durant els últims set dies d’octubre es podràn degustar plats tan diversos i apetibles com estofats de carn o peix, putxero típic d’Oliva, bullits, arrossos caldosos, olles, llentilles, suquets de marisc, fesols, potatges o diferents gaspatxos.

Establiments com ara M’encanta Coqueria, Les Dos Llunes. Paco Soqueta, El Lloc, Ca Dubi, El Pelut, Aura i The Golf Club, Manbys o el restaurant de la Font Salada tindran com a protagonistes la gastronomia de la cullera.

Els diferents establiments hostalers de la ciutat saforenca han optat en esta ocasió per donar-li protagonisme no sols a la cuina local, sinó també a productes d’Oliva d’acord amb la campanya «D’Ací, consumeix local, secunda el nostre», un projecte de la Generalitat Valenciana-Turisme d’impuls a la gastronomia de proximitat.

Compartir el artículo

stats