Genovés II i Nacho es van quedar fora de les semifinals de la XIII Copa d’escala i corda Diputació de València–Caixa Popular, tot i véncer a De la Vega i Santi per 60-50 a Pelayo. La parella de Murla no ho tenia fàcil, ja que el triomf els igualava a punts amb Pere Roc II i Pere–Benidorm, per tant, el coeficient de tantejos era clau. Si l’equip d’Almussafes no superava els 25 tantejos, Murla era de semifinals. Cosa que no va ocórrer i va fer que els de la Marina Alta quedaren tercers del grup B amb nou punts, i els de la Ribera Baixa acabaren la competició amb quatre unitats.

Per altra banda, ahir es va presentar ‘Espai cultural Pelai’ a la mateixa instal·lació de València. Es tracta d’un projecte per convertir Pelayo en un escenari per altres esdeveniments allunyats de la pilota. Sebastià Alzamora, amb el seu llibre ‘Reis del món’, va ser el primer autor a estrenar-ho.

Salelles II i Canari van tancar la fase regular de la VI Copa de raspall Diputació de València – Caixa Popular sumant dos punts al seu caseller. La parella de Xeraco va aconseguir el triomf davant Moltó i Josep per 25-15. La puntuació obtinguda pels de la Safor va ser intranscendent a l’hora de la classificació per a les semifinals, ja que ambdós equips no tenien cap oportunitat de passar a la següent ronda.

L’última parada de la fase regular de la Copa de raspall serà a Xàbia. Marrahí i Lorja, combinat de Castelló, es mesurarà a les 12.00 hores amb Punxa i Raúl, conjunt local, en altra partida amb poc en joc a escala classificatòria. Els castellonencs seran semifinalistes com a segons del grup B, mentre que els de la Marina Alta són els cuers amb dues unitats.

En la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular de raspall, les dues partides es van comptabilitzar amb el mateix resultat, 25-10. Pablo i Néstor van sumar els dos punts contra Jeffry, Raúl i Marc a Bellreguard. Per l’altre costat, Iván i Ibiza van superar a Momblanch, Murcianet i Nicolas al trinquet de la Llosa de Ranes.

Tanmateix, torna la modalitat de frontó al món professional amb la partida de festes de Cheste. A les 12.00 hores, Puchol II i Álex es batran a De la Vega i Bueno al Frontó Barón de Cheste.

Per altra banda, el trinquet del Genovés albergarà hui les finals de l'XI Campionat Autonòmic Individual de raspall Bankia d'Elit Femení Trofeu President de la Generalitat 2020. Victòria de València i Ana de Beniparrell lluitaran per conquerir el títol a partir de les 11.30 hores en una partida que serà retransmesa per À Punt.